Diensten

Fort Administratie levert de volgende diensten:

 

Inrichting van de administratie

Fort Administratie heeft steeds tot doel om die informatie uit een administratie te halen die voor u als klant van belang is. De inrichting van de administratie is dan ook altijd maatwerk.

 

Verwerking van de administratie

We verzorgen de administratie voor onze klanten op ons kantoor in Naarden of in Almere, maar doen dit ook bij onze klanten op locatie. Voor de verwerking maken we gebruik van verschillende online boekhoudprogramma’s, zoals Asperion, Exact Online, Snelstart en Twinfield. In al deze boekhoudpakketten kunnen onze klanten desgewenst meekijken in hun administratie, of zelf een deel van de administratie voeren.

 

Rapportages en jaarverslag

Voor onze klanten maken we op verzoek periodiek (maandelijks of per kwartaal) rapportages. Hiermee hebt u als klant altijd een actueel inzicht in de financiële kant van uw onderneming. Ook kan Fort Administratie het financieel jaarverslag voor u opstellen. Via onze klantenportal kunnen onze klanten hun deponeringsstukken snel en eenvoudig indienen bij de Kamer van Koophandel.

 

Loonadministratie

Fort Administratie is dé specialist in het verlonen van medewerkers. Uiteraard verzorgen wij ook de aangifte loonbelasting. Uw medewerkers ontvangen hun loonstrook digitaal, wat bij u tot kostenbesparing leidt.

 

Fiscale aangiften

Fort Administratie verzorgt voor ondernemers, dga's en particulieren de aangifte inkomstenbelasting. Voor BV's kunnen wij ook de aangifte vennootschapsbelasting verzorgen. Daarnaast helpen wij onze klanten bij aangiften omzetbelasting, dividendbelasting en schenk- en erfbelasting.

 

Accountant of fiscaal advies?

Soms hebt u als ondernemer net even iets meer nodig dan de gebruikelijke diensten van een administratiekantoor. Dankzij onze nauwe band met Vesting Accountants kunnen wij u op verzoek snel en deskundig laten bijstaan door een accountant of een fiscalist.